середа, 27 квітня 2016 р.

ЯК МОТИВУВАТИ СЕБЕ?
Актуальна тема. Читаємо :)

Уміння мотивувати себе є абсолютно необхідним для щасливого і успішного життя. Наступні поради допоможуть вам отримати заряд мотивації.

1. ОПИШІТЬ СВОЄ МАЙБУТНЄ

Опишіть в одному або двох абзацах, як повинно виглядати ваше бажане майбутнє. Напишіть про те, що ви робитимете, де житимете, і як ви насолоджуватиметеся досягнутим успіхом. Це мотивуватиме вас на досягнення як поточних, так і віддаленіших цілей.

2. ВІЗУАЛІЗУЙТЕ СВОЄ МАЙБУТНЄ

Закрийте очі і представте себе таким, що займається тим, чим ви хотіли б займатися. Якщо ви хочете досягти кращої фізичної форми, уявіть, як ви, наповнений здоров'ям і в прекрасній фізичній формі, займаєтеся в тренажерному залі або бігаєте вранці. Якщо ви мрієте відкрити свою справу, уявите себе в день відкриття, що вітає працівників і перших клієнтів.

3. ВІЗУАЛІЗУЙТЕ МИНУЛЕ

Коли ви візуалізуєте минуле, ви зможете побачити, де ви були і як далеко ви просунулися. Якщо ви ставили собі мету стати більш організованим і досягли певного успіху в цьому, перенесіться в думках в той час, коли все було не так добре. Це допоможе вам не звертати з вибраного шляху.

4. МРІЙТЕ ШИРОКО

Коли ви думаєте про своє майбутнє, не бійтеся будувати великі плани. Це допоможе вам легко переносити короткочасні невдачі. Труднощі і перешкоди на шляху вже не зупинять вас, оскільки ви будете націлені на значніші досягнення.

5. ПРОДОВЖУЙТЕ ВЧИТИСЯ

Вчитеся, читайте, обговорюйте, слухайте і випробовуйте все, що може наблизити вас до своєї мети або мрії. Скажімо, якщо ви хочете стати письменником, ви можете записатися на курси, читати книги, переписуватися з іншими письменниками, брати участь у виставках і так далі

6. БУДЬТЕ ОРГАНІЗОВАННИ

Чисті, охайні і добре організовані робоче місце, будинок, і саме життя є необхідними умовами для мотивації розуму. Грязь навколо веде до появи сміття в думках. Зберігайте порядок в своєму житті, і ви знайдете більше енергії і ясність в кожному своєму дні.

7. ОТОЧИТЕ СЕБЕ «МОТІВАТОРАМІ» УДОМА І НА РОБОТІ

Помістите символи, знаки, написи або інші речі і предмети, які нагадують вам про ваші цілі і мрії в своєму будинку, офісі, машині, гаманці, календарі. Подібні нагадування гарантують постійний потік мотивації.

8. БЕРІТЬ УЧАСТЬ В ДОБРОДІЙНОСТІ

Приділяйте частину свого часу для допомоги людям навколо. Коли безкорисливо щось віддаєш іншому, починаєш краще розумієш, скільки хорошого у тебе є в життя і скільки задоволення може приносити допомогу іншим.

9. МОТИВУЙТЕ ІНШИХ

Навчаючи інших краще розумієш предмет навчання. Допоможіть своїм дітям стати мотивованими, допоможіть своїм друзям в постановці і досягненні цілей, допоможіть улюбленій людині здійснити його мрії.

10. ПРОВОДИТЕ ЧАС З ДІТЬМИ

Спілкування з дітьми дозволить вам поглянути на те, що відбувається в іншому ракурсі. У вас може бути стрес на роботі і неспокій за те, щоб встигнути все зробити до терміну, але коли ви граєте з дітьми, турботи і стрес нібито йдуть або відсовуються на задній план. Діти дивляться на життя просто, і в багатьох життєвих ситуаціях такий підхід себе виправдовує.

Немає коментарів:

Дописати коментар